Millist pedaali osta?
-
Millist pedaali osta?
Mis mulle silma on jäänud.
Line6 Tone Core Über Metal
MXR Zakk Wylde Overdrive
Võibolla oskab keegi midagi paremat pakkuda.
Muusika mida kuulan ja mängin on hard rock/heavy metal, thrash.
Ozzy Osbourne, Black Label Society, AC/DC, Black Sabbath, Metallica, Megadeth.. jne.
Hind võiks kuskil 2000 piiresse jääda.
Line6 Tone Core Über Metal
MXR Zakk Wylde Overdrive
Võibolla oskab keegi midagi paremat pakkuda.
Muusika mida kuulan ja mängin on hard rock/heavy metal, thrash.
Ozzy Osbourne, Black Label Society, AC/DC, Black Sabbath, Metallica, Megadeth.. jne.
Hind võiks kuskil 2000 piiresse jääda.
Ei, nendest sõltub KÕIK!
Pedaali võiks siiski kasutada millegi teatud lisamiseks, mis puudu jääb. Kui tahad rohkem gaini, siis ostad suurema gainiga pedaali näiteks. Kui tahad ainult cleani tegevast mingit distortionit...jällegi võib aidata pedaal.
Pedaalid toimivad erinevate võimendite ees väga erinevalt. Ühele sobib väga hästi, teisele ei sobi üldse.
Pedaali võiks siiski kasutada millegi teatud lisamiseks, mis puudu jääb. Kui tahad rohkem gaini, siis ostad suurema gainiga pedaali näiteks. Kui tahad ainult cleani tegevast mingit distortionit...jällegi võib aidata pedaal.
Pedaalid toimivad erinevate võimendite ees väga erinevalt. Ühele sobib väga hästi, teisele ei sobi üldse.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
- liivainimene
-
ma soovitaks sul parema võimu jaoks raha kokku ajada, pane mis iganes pedaal selle crate'i ette(va mõni lampeelvõim võibolla), nendele bändidele omast saundi sa head ei saa. normaalse ehk saad, aga mitte midagi mis tundlikku kõrva rahuldaks!
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
-
Aga need rohkem "metal" pedaalid moonutavad heli nii palju et tihti on nad kasutud muu kui võimu puhta kanali peal ja siis kui parema võimu saad on nad täitsa mõttetud, minu arust pole neid mõtet osta.
aga samas nii palju kui ma olen kuulnud pidi nendest odavatest olema EHXi metal muff hea? ehk tasub proovida
üks võimalus on ka muidugi see crate maha müüa ja osta midagi mitmekesisemat asemele.
aga samas nii palju kui ma olen kuulnud pidi nendest odavatest olema EHXi metal muff hea? ehk tasub proovida
üks võimalus on ka muidugi see crate maha müüa ja osta midagi mitmekesisemat asemele.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Hetkel müüb keegi rada7mes 5500 eest mingit Peavy lambikat. Sinna ette pedaal peaks olema palju parem variant, kui võim juba ise ei anna välja piisavat distortionit...
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.