Mingite keeltega saab isegi e- ja B-keele topelt, kuna need kipuvad kõige rohkem purunema. Täpselt ei oska öelda, mis firma keeled ja millised, aga ma mäletan, et kunagi olen selliseid ostnud küll. La Bella äkki?
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
ma ostsin kunagi pakiga la bella keeled..
või tähendab, neid pakuti mulle seal.
aga need kõige viimased keeled mis ma ostsin,
need pole üldse head.
mingi kuu aega tagasi äkki ostsin ja juba kuluvad..
Faded wrote:Mingite keeltega saab isegi e- ja B-keele topelt, kuna need kipuvad kõige rohkem purunema. Täpselt ei oska öelda, mis firma keeled ja millised, aga ma mäletan, et kunagi olen selliseid ostnud küll. La Bella äkki?
Jep need on Labellad. Esimene kord ostsin kaks pakki La Bellasid, sain kaasa B ja E topeltkeeled aga kui teist korda ostsin siis oli mingi teine partii, pakid olid teistsugused, kiled ümber jne. Seal ei olnud enam topeltkeeli. Ma ei tea kas mulle tundus või oligi see viimane partii kehvem kui eelmine nii soundi kui ka vastupidavuse poolest.
Faded wrote:Mingite keeltega saab isegi e- ja B-keele topelt, kuna need kipuvad kõige rohkem purunema. Täpselt ei oska öelda, mis firma keeled ja millised, aga ma mäletan, et kunagi olen selliseid ostnud küll. La Bella äkki?
Rotosoundidel on ka alati ekstra E keel kaasas. HEad keeled ja täitsa okei hinnaga Stanfordis.