Peavey Vortex

Erinevate firmade pillid
Locked
Sander.S

Peavey Vortex

Post by Sander.S »

Ma ei tea kas siin selle konkreetse kidra kohta teema on aga kysiks et mis te sellestkidrast arvate :roll: .
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2

Counterwise on sigahale
Motu

Post by Motu »

Tõsine metali kitarr, 24 freti on suur boonus. Floyd Rose koha pealt ma eriti kindel ei ole, sellise hinnaga kitarri juures võib iga suurema divebombi järel häälest ära visata. Ära midagi ülihead küll oota.

http://www.ultimate-guitar.com/reviews/ ... index.html
Loe siit lisa
Sander.S

Post by Sander.S »

sellepärast floyd rose ju leiutatigi ,et kidra suurema raiumise peale häälest ei läheks
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2

Counterwise on sigahale
Janarm

Post by Janarm »

Sander.S wrote:sellepärast floyd rose ju leiutatigi ,et kidra suurema raiumise peale häälest ei läheks
Kindel ei olda selle pilli floyd rose kvaliteedis, mitte floyd rose's endas!
liivainimene

Post by liivainimene »

Üldiselt selle hinnaklassi floydiga metalpillid püsivad täitsa kobedalt hääles, aga heli on neil paras jura.
Ainuke asi, milleks nad natukenegi kõlbavad, on distortion. Kaelahelipea on üldjuhul mudahunnik, silla oma on õhukese soundiga ja kile, noodid ei eristu puhtalt, ühtlane jorin tuleb.
Samas mingi noor metalkooribänd võib leida, et see on just see, mida vaja :P

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Motu

Post by Motu »

Ja helipäid saab alati vahetada, see väike lisainvesteering võib vägagi ära tasuda.
cobra_vello

Post by cobra_vello »

ühtlane distortion-jorin FTW! mina isiklikult oleks väga sillas kui sellist kitarri omaksin :)
Locked