midagi väga tuksis.

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
meisterjaan

Post by meisterjaan »

Ma pakun, et on probleemiks on lihstalt mingid viletsad single-coil helipead. Loogiline on ka see, et läbi pedaali saab see feedback veel võimendatud. Meil bändis ühel kitarristil on kah sama jama koguaeg, aga noh.. ta on sellega leppinud :)
Mängimise ajal ju vilinat ei ole ja pausideks keerab volüümi maha või vajutab pedaali välja.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Ibanez SA120 on humbuckeritega.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
uim

Post by uim »

ei viitsinud uut teemat teha.
mul on selline probleem,et kui ma arvuti taga mängin siis põriseb võim.
mida lähemal woofrile / ekraanile seda suurem põrin.
seda kuidagi vältida ei saa?
Vintage V100GT -> Boss ME-20 -> Roland Microcube
Yamaha FX370C
Hohner Special 20 Harmonica
Kert

Post by Kert »

vanade CRT ekraanidega möned kitarrid vötavad pörina sisse. sinna ei saagi eriti midagi teha.
Lylita ekraan välja mängimise ajaks vöi osta pikem juhe ja mine arvutist kaugemale
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
uim

Post by uim »

Kert wrote:vanade CRT ekraanidega möned kitarrid vötavad pörina sisse. sinna ei saagi eriti midagi teha.
Lylita ekraan välja mängimise ajaks vöi osta pikem juhe ja mine arvutist kaugemale
ärvutist jälgin guitarprod :<
aga jah toa teises otsas pole mingit põrinat
Vintage V100GT -> Boss ME-20 -> Roland Microcube
Yamaha FX370C
Hohner Special 20 Harmonica
Kert

Post by Kert »

mnjah, noh.. paremad juhtmed, helipead ja varjestuse parandamine vöivad asja paremaks teha natukse.

E:
Last edited by Kert on 13 Feb 2007, 12:25, edited 2 times in total.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Kitarri võiks seest ka ära varjestada.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
rait000

Post by rait000 »

meisterjaan wrote:Ma pakun, et on probleemiks on lihstalt mingid viletsad single-coil helipead. Loogiline on ka see, et läbi pedaali saab see feedback veel võimendatud. Meil bändis ühel kitarristil on kah sama jama koguaeg, aga noh.. ta on sellega leppinud :)
Mängimise ajal ju vilinat ei ole ja pausideks keerab volüümi maha või vajutab pedaali välja.

ma ei usu et mul halvad helipead on sest head heli teevad.ibanez iseenesest ju hea pill.mul seest varjestatud ka aluumiiniumteibiga
J.

Post by J. »

võimudel ja plokkidel on igasugu huvitavaid nuppe peal... neid vastavalt keerates juhtub igasugu asju heliga... ja põhja pole neid kõiki mõtet korraga keerata mhmhh... põnevad nupud. ma ikka aegajalt keeran mõnda. eile näituseks testisin english big muff'n-it,
oi mis imelisi asju sai nende viie nupuga ikka teha... isegi feedbacki läks.

niiet... kui sa oled kindel, et su helipeades viga pole, siis on viga sinus ja neis nuppudes : )
served

Post by served »

seega operator error :lol:

Pmtst võta oma juhtmestik lahti ja ehita uuesti ülesse. Äkki on kusagil mõni juhe ekslema läinud.
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
rait000

Post by rait000 »

J. wrote:võimudel ja plokkidel on igasugu huvitavaid nuppe peal... neid vastavalt keerates juhtub igasugu asju heliga... ja põhja pole neid kõiki mõtet korraga keerata mhmhh... põnevad nupud. ma ikka aegajalt keeran mõnda. eile näituseks testisin english big muff'n-it,
oi mis imelisi asju sai nende viie nupuga ikka teha... isegi feedbacki läks.

niiet... kui sa oled kindel, et su helipeades viga pole, siis on viga sinus ja neis nuppudes : )

võimu häälestuses vast ka viga pole sest sõbrad mul on täpselt sama häälestusega proovind ja mitte piuksugi ei juhtu.pedlaga ma ei proovis ei mängi .. ainult harjutan.pedla mul jälle ei vilise.aga ma mängin vaikselt ja läbi gramofoni võimu mängin.aga jah ei tea mina mis viga olla võib.mulle soovitati veel teise potekaga proovida.mul on üks uus potekas aga tal kael liiga paks ja ei lähe külge.ma pean ta lihtsalt ajutiselt külge tinutama ja siis proovima.
Locked