Williams
- veikoman47
Re: Williams
Mitte et ma tema sisutühje postitusi siin näha tahaks, aga kuhu vana kitarrifilosoof vinku üldse kadunud on? Sai bänni?

Mingi nailonakust, juhtmenuss.
hommiku poole oli ta foorumis online igatahes.veikoman47 wrote:Mitte et ma tema sisutühje postitusi siin näha tahaks, aga kuhu vana kitarrifilosoof vinku üldse kadunud on? Sai bänni?![]()
Blues is easy to play, but hard to feel.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
- veikoman47
Oih alles nüüd avastasin et ta on jah täna äri tegemises siin kätt proovinud

Mingi nailonakust, juhtmenuss.
eks ta jahib enda võimu ikka veelveikoman47 wrote:Oih alles nüüd avastasin et ta on jah täna äri tegemises siin kätt proovinud![]()
Blues is easy to play, but hard to feel.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
- karlapoiss
vinku till saadeti nahuy, selle pärast ongi emane oma hb vöimudega 
Niisiis jätkaks teemat. Isiklikult on kogemus olnud williams W3000-ga ja veel mingisuguse W-4100a. W-3000 kohta ütleks, et nõrk koht oli temal kael, sest see kippus minema parandamatult kõveraks; elektroakusti süsteem töötas, kuid sahin oli helil sees; fretid olid ebatasased; bindigute juures tekkisid laki sisse mõrad. Kõla poolest oli asjalikum kui mõni vene akust. Ühesõnaga, lõppude lõpuks oli minu pilli saatus järgmine: lammutasin ta täiesti laiali ja sain tõestust sellele, et kere on vineerist. Alustasin siis uuesti ülesehitamisega, ning nüüdseks on pill peaaegu valmis. Võin öelda, et vanadest detailidest on järgi jäänud vaid sild ja rihmanupp
. Ehk siis W-3000 oli praegusele projektile šablooniks
. Eks kui asjaga lõpule saan (loodetavasti enne jõule) siis teen selle kõige kohta ka teema.
W-4100a kohta polegi suurt halbu sõnu . Kõla oli täitsa asjalik, püsis kenasti hääles ja käsitlemis võime oli täitsa asjalik, viimistluse oli ka täitsa arvestatav.
W-4100a kohta polegi suurt halbu sõnu . Kõla oli täitsa asjalik, püsis kenasti hääles ja käsitlemis võime oli täitsa asjalik, viimistluse oli ka täitsa arvestatav.
karlapoiss wrote:vinku till saadeti nahuy, selle pärast ongi emane oma hb vöimudega
mul on tegelt Roland 15
- karlapoiss
mul ka 
Respekkk!vinku10 wrote:karlapoiss wrote:vinku till saadeti nahuy, selle pärast ongi emane oma hb vöimudega
mul on tegelt Roland 15
FIGHT THE SYSTEM!
Aa, vinku sai siis mingi võimu kätte vahepeal? Vaat kui tore.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
ja kuidas kurat williams asjase puutub?
võib siis kinni panna.lukku