Oleks abi vaja.
- IbanezuDude
Oleks abi vaja.
Sooviks siis osta elektrikitarri. Umbes 4000-5000.-
Ja ma olen lugenud seda teemat juba kus kirjutatakse kuidas osta aga sealt ei saanud eriti aru ;D
Ja võite võimu ka soovitada.Ise ei oska midagi välja tuua.
Aitäh!
Ja ma olen lugenud seda teemat juba kus kirjutatakse kuidas osta aga sealt ei saanud eriti aru ;D
Ja võite võimu ka soovitada.Ise ei oska midagi välja tuua.
Aitäh!
Re: Oleks abi vaja.
Seal teemas on ju väga lihtsalt ja põhjalikult ära seletatud, kuidas osta pilli. Ehk ei viitsinud sa lihtsalt korralikult läbi lugeda kogu teksti? Seda ei tasu loota, et öeldakse "osta see kitarr ja see võimendi", kuna ise pead ikkagi valima, mis stiili jaoks ja milliste omadustega pilli tahad. Kui need asjad paigas, siis seal teemas ongi ära seletatud, et mille jaoks mingi pill sobib ja mida vaadata tuleb esimese pilli puhul.
FIGHT THE SYSTEM!
Tuleb proovida võimalikult palju erinevaid pille, erinevaid võimendeid. Mis laadi muusikat sa üldse kuulad ? Võta näiteks www.thomann.de ette ning vaata sealt 4000-5000 väärtuses pille. Kui miski hakkab väga meeldima, siis otsi näiteks Harmony Centralist või Ultimate Guitarist kasutajate hinnanguid. Kindlasti hüppa ka Eesti pillipoodidesse, saad proovida. Pille on nii palju erinevaid - pead lihtsalt selle õige leidma.
Uku
Uku
Mr. Southpaw
Squier Classic Vibe '50s Telecaster '12
Vox AC4 / Vox Mini 3
Blue Flower Electronics Rangemaster
Vox AC4 / Vox Mini 3
jah..kindlasti luusi pillipoodides kohapääl ringi saad katsuda ja hoida pilli käes, et mis on mugav ja mis on sobiv ning mis haarab su pilgu jäädavalt
saad müüjatelt ka abi,
aga peamine, sa saad ise reaalselt enne pilli hoida ja vaadata, et muugavust ja pilli mängukõlbulisust kontrollida..
aga jah mõtle enese jaoks asju, et mida tahad mängida ja mis meeeldib jne ning vaata mis sulle pillipoes öeldakse...siis on juba mille vahel valida ehk....

saad müüjatelt ka abi,
aga peamine, sa saad ise reaalselt enne pilli hoida ja vaadata, et muugavust ja pilli mängukõlbulisust kontrollida..
aga jah mõtle enese jaoks asju, et mida tahad mängida ja mis meeeldib jne ning vaata mis sulle pillipoes öeldakse...siis on juba mille vahel valida ehk....
- IbanezuDude
Arusaadav 

Kule. Mine vaata kindlalt R-Musicusse. Uuri seda Ibanez RGR-i ja GRG-d vaata kumb meeldib.
Ma olin suht vaimustatud nendest kui vaatamas käisin ja proovides tundus käele hea, mõnus metal.
Juhul kui sa ikka sellise stiili jaoks pilli otsid`?
Ma olin suht vaimustatud nendest kui vaatamas käisin ja proovides tundus käele hea, mõnus metal.
Juhul kui sa ikka sellise stiili jaoks pilli otsid`?
Hi-Gain
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
- IbanezuDude
Mis stiili jaoks need on? Ja kas neid üldse ilma kangita saaks?
Kangita ei saa, kuid äkki hakkab sulle kang ajapikku meeldima, mine tea. Üldiselt on nad väga õhukese kaela ning pärnast kerega, nende agressiivne disain juba reedab nende stiili - raskem muusika
Kuid ei ole vaja üldistada, saab ka muid asju edukalt mängida. Minu LTD M-50 on ka teoreetiliselt suht karvaste pill, kuid ma ei kurda. Ma kuulangi raskemat rokki (Led Zeppelin) ning törtsu heavy metalit (Judas Priest), kuid natuke ka bluesi (John Mayall). Nende stiilide jaoks on ta hea küll ning pealegi väga mugav ja mõnus kitarr. Võid huvi pärast uurida ESP LTD M-50 kohta, ta maksab uuena natuke üle 4000 krooni, mina soovitan
Uku

Uku
Mr. Southpaw
Vox AC4 / Vox Mini 3
Vox AC4 / Vox Mini 3
Saab ikka kangita. RGR321EX on fixed-bridge.
Riistvara:
Ibanez RGR321EX
Randall RX35DM
Zoom G5
Ibanez RGR321EX
Randall RX35DM
Zoom G5
Ohoo, esimest korda kuulen 

Mr. Southpaw
Vox AC4 / Vox Mini 3
Vox AC4 / Vox Mini 3
- IbanezuDude
Kas need kangiga lähevad hästi kergesti häälest ära ka ve? Aga ma plaaningi mängida rohkem rocki ja metalit(Sihukest raskemat) 

niisama ei lähe, aga kui seda kangi väänad koguaeg siis see kiirendab küll häälest välja minemistIbanezuDude wrote:Kas need kangiga lähevad hästi kergesti häälest ära ka ve? Aga ma plaaningi mängida rohkem rocki ja metalit(Sihukest raskemat)

- IbanezuDude
Mida arvate näiteks Ibanezi GRG seeria kitarride kohta?
Soovitan lugeda Harmony Central-ist ja Ultimate Guitar-ist erinevate pillide arvustusi, kuna seal on kirajutanud inimesed, kes on reaalselt pilli omanud. Siin foorumis on ilmselt enamus arvamusi oletused ja väga põhjalikku arvutsust ei viitsi ilmselt keegi, isegi kes seda pilli omab, ka kirjutada.
FIGHT THE SYSTEM!
- IbanezuDude
http://www.ibanez.co.jp/world/country/f ... tonia.html
Mida arvate sellest? Kas kellelfi on see pill GRG270?
Mida arvate sellest? Kas kellelfi on see pill GRG270?