Squier kitarr+fender helipead?

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
Az

Squier kitarr+fender helipead?

Post by Az »

Tere ,et siuke kysimus et kas keegi teab v6i oskab oletada kui ma ostan squieri kitarri ja panen sellele fenderi helipead?
Soundi mõttes :P

Ette tänades!
Last edited by Az on 12 Feb 2009, 19:22, edited 1 time in total.
rnx

Re: Squier kitarr+fender helipead?

Post by rnx »

Ja milles point nagu on, mida me oletama peame :D?
Pillikola:

Martin 000M Mahogany Auditorium
Johnson Mahogany resonaator
Squier/Fender MIJ Strat (endakeritud pead, õlitatud puit) - 2W 6AH6 vastastaktvõimendi - pedalboard erinevast kolist - Jensen 10"+12"
RockaRolla

Post by RockaRolla »

Ma oletan, et sul on siis Fenderi peadega Squier.
Throw the Jew Down the Well
served

Post by served »

Inimene tahab et me seletaks talle, et kui ta ostab Squieri ja paneb Fenderi helipead peale.
Millest siin nii raske aru on saada? Olge nüüd inimesed ja tulge teisele inimesele vastu. :lol:
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
rnx

Post by rnx »

Formuleeringu põhjal oleks sama hea küsimus, et seletage kui ma ostan volkswageni ja panen sellele BMW kummid alla :P

Hea küll, aitab norimisest, kui ma õieti mõistsin, siis tahtsid teada, kas tasub Squierile panna peale Fenderi pead?

Vastus on jah ja ei. Jah, kuna isegi Squieri Alnico pead on heal juhul keskpärased ja ei, kuna Fender'i nimi nendel peadel maksab rohkem, kui asi väärt on. Kui on huvi Squierit modida, siis vaata guitarfetish.com-i, need GFSi majapead on väga OK hinna/saundi suhtega ning viimati polnud ka meiemaile saatmine väga kirves. Või kui raha investeerida tiba rohkem on ning ka paremat tulemust tahad, siis võid minuga privas ühendust võtta ;)
Pillikola:

Martin 000M Mahogany Auditorium
Johnson Mahogany resonaator
Squier/Fender MIJ Strat (endakeritud pead, õlitatud puit) - 2W 6AH6 vastastaktvõimendi - pedalboard erinevast kolist - Jensen 10"+12"
Locked