Jätkan oma lollide küsimustega. Mis asjad need kaks triipu on, millele on kirjutatud juurde punasega ning mis need kastid on, millele on kirjutatud sinisega?
tykonu wrote:Jätkan oma lollide küsimustega. Mis asjad need kaks triipu on, millele on kirjutatud juurde punasega ning mis need kastid on, millele on kirjutatud sinisega?
Ma ei taha küll solvata aga ehk jätad selle pedaali tegemise ikka teadjate meeste jaoks, kuigi ise olin suht samasugune veel hiljaaegu ja siiani ei tea kõike. Soovitan seda lehte lugeda http://www.hot.ee/qwerty009/ saab kõvasti targemaks, mina vähemalt sain
tykonu wrote:Jätkan oma lollide küsimustega. Mis asjad need kaks triipu on, millele on kirjutatud juurde punasega ning mis need kastid on, millele on kirjutatud sinisega?
Kas koolis füüsikat ei õpetata enam?
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Ma mäletan küll, et 9. klassis sai elektriringet ehitatud igal võimalikul viisil.
Igatahes on pikemat aega seda teemat jälgides endal ka soov tekkinud midagi katsetada. Tuleb jälle meelde tuletada see põhikooli füüsika ning vaikselt uurima hakata. Kui asi edenema kipub, annan teada.
Kusjuures, minu arust kõige lihtsam on otsida makettplaadi skeeme. Ostad kusagilt Vero-plaadi ja siis vaatad seda skeemi, mis on pmtst pilt siis Vero-plaadist ja panend pildi järgi lego kokku. Mitte mingit õppimist, tausta, või teab mida veel pole vaja. Lihtsalt jootekolviga natukene praktikat ja mingi boosteri, paneb 15min kokku. Korpus ja muu jama on juba keerulisem.