Parim Improviseerimise õpik
Parim Improviseerimise õpik
Soovitan soojalt "Tiit Paulus - Improviseerimine ja Harmoonia kitarril"
eestikeelne, maksab mingi 95. - ja hullumoodi materjali täis
eestikeelne, maksab mingi 95. - ja hullumoodi materjali täis
raamatupoodides peaks ikka olema mitte netis, improviseerimise teooria on ikka yks ja sama, et teooria kehtib iga muusikastiili kohta yhtemoodi, vahe lihtsalt selles, et ühes stiilis kasutatakse asja lihtsamalt ja teises pisut raskemalt, maitse küsimus mida improviseerida kuidas ja milliste oskustega.
Enamasti leiab sealt vastuse iga improviseerimist puudutava küsimuse kohta,
Enamasti leiab sealt vastuse iga improviseerimist puudutava küsimuse kohta,
Ritso wrote:Mitte, et mul see I osa juba täielikult läbi oleks, õigemini olen suht alguses õpingutega, aga ega II osa pole veel välja tulnd ja kui ei, siis ega ei tea, kuna võib ilmuda?
http://www.koolitusweb.ee/raamatuweb/in ... ok&id=3903
www.kitarriselts.ee/index.php?lehekuva=35
uurige ja puurige...paulusel on kaks raamatut. olen mõlemat oma käes hoidnud, kuna ise ka tema õpilane.
Mul on seesinatne Pauluse raamat olemas, võin mingi summa eest maha müüa, sest ma põhimõtteliselt keeldun õppimast sellise kodaniku raamatust, kes teatab oma avasõnas, et ainsad inimväärsed kitarristid on need, kes on kitarri akadeemiliselt õppinud ja ülejäänud on kõik nannipunnid.
astar.ee/kitarr Greatest Hits vol I: blaa blaa blaa ... füüsikal ei ole sellega mingit pistmist...
-
omk
Iwan Suli on suht algajatelöe.. väga tavaline
Mätliku õpikus on ainult neid duure alagajale ehmatavalt palju. kui ei tea ka, mida vaja läheb, õpitakse kõik duugalt pähe aga seda ka ei ole ju vaja. aga mätliku õpik muidu iseenesest väga pro. just sellisele kes teooriat jagab.
Mätliku õpikus on ainult neid duure alagajale ehmatavalt palju. kui ei tea ka, mida vaja läheb, õpitakse kõik duugalt pähe aga seda ka ei ole ju vaja. aga mätliku õpik muidu iseenesest väga pro. just sellisele kes teooriat jagab.
Auto varuosad ja küttepuud
56158990
56158990
Raamat ongi ainult pmst Jazzi täis kuna ta ise õpetabki seda. Ja seal on päris tuntud lood ja päris kergeid ja raskeid. St. et algusest hakkab minema raskemakshaandi wrote:Paulus on mu klassivenna kitarriõpetaja ja ta ütleb küll, et paulus õpetab vaid jazzi aga raamatukohta täpselt ei oska öelda mida see sisaldab aga usun küll, et vaid jazzi