sain enamus pilte ülessse vot... siia -
https://picasaweb.google.com/kaur.kukku ... laParandus - kui veel kuskilt leian panen juurde
alguseks tegin murrust võimalikult tõetruu joonise paberi peale , et parem ülevaade saada, asja lihtsamalt hoomata.. kuna pähe oli silmatorkavaid tüübleid ja pahteldusi kaelapoolsest otsast täis mis mind eriti häiris siis tahtsin selle ära kaotada , samas säilitades " sigma " kirja teises otsas . algupärane spoon oli seal minuteada roosipuu , aga ma panin selle puudumisel pähklispooni ja toonisin kergelt punakamaks , et kokku sobiks.. siis saagisin spooni üldse vana headstocki pealt maha ( hiljem liimisin uuele toorikule peale . sai otsustatud täitsa uue kaelapea kasuks ( st kõik mis asub headstocki spooni all ) . liitekohaks originaal kaelaga kasutasin epot ja enne liimimist vorpisin niipalju ära õigesse kujusse kui julgesin / tehniliselt lihtsam oli.. hiljem natuke peitlit ja lihvpaberit veel takkaotsa . siis järgmisena tuligi välja mis ma kartsin.. et ühendus jääks liiga nähtav kui kogu kaela puhtaks ei võta lakist ja ühekorraga uut viimistlust ei tee . kaabitsaga läks kõik puhtaks .. lihv ... peits ja piiritusebaasine shellak peale ( mis peakski vist suht koht õige lakk olema ) pluss sellega on minumeelest päris hea tööd teha.. ei ole küll nii lihtne ja kiire kui nitro v mõni muu pihustilakk aaaga missiis !

meeldibki nühkida natuke ülearu

piltidelt on näha pm milline välja kukkus siiamaani
kokkuvõttes praeguses seisus tal on keeled peal kõik lihtsalt tahab timmimist . krihvilihvi ega midagi taolist pole ette võtnud ega veel ole kavas ka .. piezoelement ei töödand hetkel kui sai lahti võetud kogu krempel.. siiani veel sahtlipõhjas , kuid see on küll plaanis tööle saada ( kui mitte uus osta juhul kui nihu läheb putitus ) . muidu mingit häält ta teeb küll.. minu elevandikõrvale ta käib küll

.. teinekord kui võimalus tekib uurin teadjamate käest
k.